Grote beurt

GROTE BEURT BIJ VAKGARAGE: EEN VEILIG EN ZORGELOOS GEVOEL

Wilt u zeker weten dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan? Kom dan langs bij Autoprofijt voor een grote beurt. Onze specialisten controleren uw auto en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften. We controleren het remsysteem, de (gloei)bougies, de remolie, de banden, de verlichting en de airbags. Kortom: een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw auto zijn waarde behoudt.

Uiteraard vervangen we ook de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. We controleren het interieurfilter en de koel- en ruitensproeiervloeistof en vervangen die of vullen vloeistof bij als dat nodig is. Bovendien besteden we extra aandacht aan de accu. Waarom? Omdat een kapotte accu voor de meeste pech onderweg zorgt. En dat willen we u natuurlijk besparen. 

DE KOSTEN VAN EEN GROTE ONDERHOUDSBEURT AAN UW AUTO

De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Autoprofijt nooit te veel. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autoprofijt gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. En… als u een grote beurt bij Autoprofijt laat uitvoeren, krijgt u de APK keuring helemaal gratis!

WANNEER EEN GROTE ONDERHOUDSBEURT?

Bij nieuwe auto's verschijnt vaak een melding wanneer een grote beurt nodig is. Bij oudere auto's doet u er verstandig aan om een grote beurt na twee jaar uit te laten voeren of na 30.000 gereden kilometers. Heeft u net een tweedehands auto gekocht en wilt u de staat van de auto weten zonder direct een grote beurt te doen? Laat u dan informeren voor een aankoopkeuring, dan weet u ook direct wanneer onderhoud nodig is aan uw auto. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden.

Contact gegevens 

Haatlanderdijk 26
8263 AR  Kampen

Email:Info@autoprofijtkampen.nl

Tell:038-3379966

mobiel:0653757113

Openingstijden:
Ma-Vr 08:00-17:00
Za 09:00-16:00 (ook onze werkplaats)

Stel een vraag

Versturen