Kleine Beurt

KLEINE BEURT VOOR UW AUTO: OLIE VERVERSEN EN PREVENTIEVE CONTROLE

Tijdens een kleine beurt worden standaard de olie en het oliefilter vervangen. Maar bij Autoprofijt doen we meer dan dat. We hebben de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland ontwikkeld door naast de standaard werkzaamheden de auto te controleren op 30 veiligheidspunten. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is. Het uit laten voeren van een kleine beurt zorgt ervoor dat eventuele problemen aan uw auto vroegtijdig aangepakt kunnen worden. Dit voorkomt grote en vaak dure problemen aan uw auto. Daarnaast is een goed onderhouden auto met een duidelijke onderhoudshistorie over het algemeen meer geld waard wanneer u deze van de hand wil doen. 

KLEINE ONDERHOUDSINSPECTIE EN APK

Combineer de kleine beurt met de APK keuring, op deze manier heeft u aan één afspraak voldoende. Is uw auto binnenkort weer toe aan een keuring? Neem dan direct ook een kleine beurt mee zodat de auto er weer tegenaan kan.

KOSTEN VAN EEN KLEINE ONDERHOUDSBEURT

De kosten van de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland zijn afhankelijk van uw autotype, maar door onze scherpe prijzen betaalt u nooit te veel. Neem voor een prijsopgave contact op met 1 van onze medewerkers 

Contact gegevens 

Haatlanderdijk 26
8263 AR  Kampen

Email:Info@autoprofijtkampen.nl

Tell:038-3379966

mobiel:0653757113

Openingstijden:
Ma-Vr 08:00-17:00
Za 09:00-16:00 (ook onze werkplaats)

Stel een vraag

Versturen