Schade herstel

SCHADEHERSTEL VOOR UW AUTO

Heeft u schade aan uw auto? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen.Behoud de waarde van uw auto en laat deze schade zo kundig mogelijk repareren. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren bij een garage. Het kan zijn dat u schade heeft aan het chassis. Het is van belang om dit inzichtelijk te hebben en te laten repareren om de auto veilig te kunnen gebruiken. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van schadeherstel bij Autoprofijtkampen

KOSTEN AUTOSCHADE

Benieuwd naar de kosten van schade wat u aan uw auto heeft? Het is nodig om een intake te doen van de auto om een prijs op te kunnen geven. Neem contact op ons voor een afspraak, de lengte van de beschadiging, de diepte van de beschadiging en hoe recent de beschading gebeurt is. Het kan zijn dat de schade toeneemt naarmate er gewacht wordt met het opknappen van de schade, er kan roest optreden bij krasschade of deukschade. 

SLIJTAGE VAN REMMEN

De remmen van uw auto zijn niet zomaar ineens versleten: de slijtage vindt geleidelijk plaats, elke dag opnieuw. Diverse onderdelen van uw remmen kunnen versleten raken, zoals de remschoenen en wielremcilinders. Alle onderdelen van het remsysteem moeten in orde zijn om goed en veilig te kunnen remmen. Laat uw remmen daarom regelmatig door ons controleren. Een goed moment hiervoor is de jaarlijkse grote beurt. Daarnaast speelt remvloeistof ook een cruciale rol in het remsysteem. Veroudert remvloeistof heeft een hogere hoeveelheid water doordat dit opgenomen wordt uit de buitenlucht. Dit zorgt ervoor dat het kookpunt verlaagd wordt en dit kan resulteren in dampbellen in de vloeistof, dit heeft effect op de prestaties van de remmen. 

Contact gegevens 

Haatlanderdijk 26
8263 AR  Kampen

Email:Info@autoprofijtkampen.nl

Tell:038-3379966

mobiel:0653757113

Openingstijden:
Ma-Vr 08:00-17:00
Za 09:00-16:00 (ook onze werkplaats)

Stel een vraag

Versturen